Национален форум „ВЕТРОХОДСТВО В ЧЕРНО МОРЕ”……..

Заповядайте на първо издание на Национален форум „ВЕТРОХОДСТВО В ЧЕРНО МОРЕ”, организиран от ВЕТРОХОДНА АКАДЕМИЯ КОР КАРОЛИ, в партньорство с НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ „Васил Левски”, ИКОНОМИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ– Варна, ДП „ПРИСТАНИЩНА ИНФРАСТРУКТУРА, NOKIA, БОН МАРИН, ПОДДЪРЖАНЕ ЧИСТОТАТА НА МОРСКИТЕ ВОДИ АД и БЛЕК СИЙ ЯХТИНГ.

Тема на форума: Ветроходството като спорт, професия, хоби, терапия и екологично плаване в Черно море и България;
Дата и място на провеждане:
1) 24 март 2019 – гр. Варна; 9:30-17:00 ч. Икономически университет – Варна;
2) 31 март 2019 – гр. София; 9:30-17:00 ч. Национална спортна академия „Васил Левски”;
И двата университета предоставят най-големите си и модерни аули за Форума.
Специални гост-лектори:
• Проф. Пенчо Гешев – ректор на НСА „Васил Левски”, професор по ветроходство;
• Проф. Камен Фильов – член и международен съдия в Световната федерация по ветроходство (World Sailing); бивш вицепрезидент на Европейската федерация по ветроходство (EUROSAF) и почетен председател на Българската федерация по ветроходство.
Лектори:
• Изявени ветроходци и собственици на ветроходни яхти в България (10 лектора);
• Младежи, обучени на ветроходство по младежки програми;
Всички лектори ще разкажат своята лична история; как и защо са избрали ветроходството; на какво учи морето и ветроходството в живота; за уважението и любовта към морето.
През следващия месец, Ветроходна академия Кор Кароли ще представя всеки един от лекторите с кратка биография във фейсбук страницата: www.facebook.com/CorCaroliSailingAcademy/ и на събитията съответно за Варна и София: www.facebook.com/events/390435135069328/ и www.facebook.com/events/403790126834709/
Очаквайте уникални неща!

ВХОДЪТ е СВОБОДЕН за всички. Изисква се предварителна регистрация в линка: www.corcarolisailing.org/forum/
ВАЖНО! Всеки регистрирал се и потвърдил регистрацията си в дена на форума във Варна или София ще участва в жребий за ВАУЧЕР-ПОДАРЪК „Ветроходен курс за начинаещи”. Ваучерът не е поименен и може да бъде предоставен на друго лице.
Форумът е подходящ за всички, които обичат морето, искат да обогатят познанията си за българското Черноморие и желаят да разширят още повече обхвата на неговите възможности.

Източник и снимки : ВЕТРОХОДНА АКАДЕМИЯ КОР КАРОЛИ