Стартира Bucharest International Boat Show 2019 в Romexpo …….

11-то издание на Букурещката международна изложба за лодки ще се проведе тази година между 28 и 31 март в Romexpo, в павилионите C4-C5. Събитието продължава своята традиция и обединява по-голямата част от активните компании от областта на мореплаването и има за цел да популяризира услугите и свързаните с тях продукти, предлагайки възможност на тези, които обичат водните спортове, да се подготвят навреме за летния сезон.
На изложението можете да се любувате и да купувате лодки от различни видове и размери от местен и вносен произход, каяци, канута, вътрешни и извънбордови двигатели, дъски за сърф и уиндсърф или насочващо, комуникационно и контролно оборудване. Също така ще намерите оферти за училища за ветроходство и гмуркане или за най-добрите оферти за яхт чартър!
Преди няколко години се направи опит за обединяване на две хобита, които споделят приключението, мобилността и комфорта. И така се роди Каравана, мотор и приключение! Този раздел на изложението се увеличава всяка година.Тази година се очакват около 60 изложители.
Букурещ International Boat Show – Caravan, motorhome & adventure не е просто място за представяне и продажба, нито място, където можете да сравнявате продукти и да преговаряте, а място, където да се срещнете и общувате с тези, които споделят емоциите …

Място на провеждане : Romexpo Exhibition Center , Halls C4-C5

Адрес : 65-67 Marasti Boulevard , Bucharest

Часове за провеждане :
Четвъртък – 10:00-18:00
Петък – 10:00-19:00
Събота – 10:00-19:00
Неделя – 10:00-17:00

Билети – 25 лей
Деца под 10г , влизат безплатно

Снимки : Bucharest International boat show 2018 ; Catalin Corduneanu;